26 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Restaurant Hostal del Coll   

Dades i Característiques de l'establiment ____

  •   
Parking Restaurante
Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll Restaurant Hostal del Coll

Video ____

Descripció ____

El restaurant de l’hostal té més de 40 anys d’experiència i consisteix en un edifici totalment renovat.

Ofereix cuina típica casolana, feta amb productes triats amb cura i elaborats segons les receptes tradicionals de la nostra terra. A més a més, el restaurant amb espectaculars vistes al pantà de Susqueda, la plana de Sant Martí, la imponent cinglera del Far, la Vall d’Osor i Sant Miquel de les Formigues(Solterra).

El restaurant també disposa de sales i patis (tant exteriors com interiors) on es poden realitzar diferents tipus de celebracions, com ara casaments, comunions, batejos o aniversaris entre molts d’altres.

Atenció!!! El restaurant presenta novetats!!!! Aquest 2018 el menjador ha canviat la cara i s’ha establert a l’edifici del davant. A més a més del nou establiment, tots els qui vingueu tindreu la possibilitat de fer-vos les vostres torrades de pagès al gust  i, a més a més, gaudint de barra lliure de postres amb més de 7 varietats a escollir. Sereu capaços de resistir-vos?

A continuació els exposem els diferents plats casolans i tradicionals de la nostra terra elaborats amb productes de proximitat.

 

Entorn

Susqueda (La Selva, Girona) és un municipi molt singular perquè no té poble, ja que aquest resta sota les aigües del pantà des que es va construir.

El municipi està compost per tres veïnats, els quals destaquen per boniques vistes a les Guilleries, Collsacabra, el pantà de Susqueda, entre molts d’altres racons extraordinaris.

Les experiències que es poden viure a la zona són úniques, entre elles anar amb bici, caminar o simplement desconnectar hores i hores sense trobar-nos a ningú, només acompanyats pels cants dels ocells i altres autèntics habitants de Susqueda; l’esquirol, la guilla, l’àliga, el senglar, el cabriol, els eriços o els teixons.

Tots els establiments en els quals us podeu allotjar, presenten una situació immillorable per fer excursions amb cotxe, bicicleta, a peu, relaxar-se al bell mig de les Guilleries, practicar esports com BTT, pesca, trekking i, a més a més, es troba a 40 minuts d’Olot i els seus volcans i a 45 minuts de Girona en cotxe.

Activitats

Algunes de les activitats que es poden realitzar al Coll i als seus voltants, són les següents:

  • Rutes 4×4 amb xofer
  • Visita a la font del Rector
  • Visita la font del Pasarells
  • Pujada a la cima de Sant Benet, la segona muntanya més alta de Les Guilleries amb un Puig de 1.141 metres d’altitud
  • Pujada a Sant Gregori, on hi trobareu una ermita del s.XVII. El puig està a 1.094 metres d’altitud
  • Pujada a Sant Miquel de Solterra. El puig més alt de totes les Guilleries a 1.201 metres d’altitud. Allà i trobareu les ruïnes de l’antic castell i l’antiga hermita
  • Visita al pantà de Susqueda amb una alçaca de 125m i una impresionant forma ovalada. Si teniu afició a la pesca, és hora d’aprofitar l’ocasió
  • Gaudir de les restes de l’antic Castell de Fornils i el Molí del Roure tot anant a Sant Martí Sacalm.
  • Arribar fins a Sant Martí Sacalm, i, si us veieu en cor, atreviu-vos a pujar a peu fins a dalt el Far a 1.110 metres d’altitud, on a dalt de tot de la cinglera penyassegada trobareu el santuari
  • Visita a la casa Pairal del Sobirà, una masia enorme i lloc pintoresc
  • Visita a les restes de la casa on vivia el famós bandoler Serrallonga, així com el bosc de la mateixa, a uns 700m d’altitud sobre el pantà de Susqueda
  • Visitar St. Joan de Fàbregues i el Salt de Sallent
  • Anar fins al Far pel Camí Ral
  • Pels amants del BTT, atreviu-vos amb el “SantuFacing”
  • Baixar fins a Osor pel camí Ral
  • Gaudir de la piscina d’Osor (Cal demanar l’entrada a la recepció)