20 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Torre Gelbert   

Dades i Característiques de l'establiment ____

Parking
Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert Torre Gelbert

Descripció ____

APARTAMENTS RURALS TORRE GELBERT El convidem a relaxar-se i gaudir duns dies inoblidables envoltats de natura a la Torre Gelbert. Disposem de 4 apartaments independents totalment equipats. També tenim informació sobre lampli ventall dactivitats per realitzar. Disposem de 4 apartaments totalment equipats.

  • Cada apartament és totalment independent dels altres.
  • Disposa de 2 habitacions (una de matrimoni i laltre amb dos llits individuals).
  • Un bany complert.
  • Menjador amb cuina americana (totalment equipada amb forn, encimera, microones, tots els utensilis de la cuina, rentadora)
  • Calefacció individual a cada apartament.
  • Tots els apartaments tenen sortida a un jardí comunitari i terrassa amb vista panoràmica de la Cerdanya.
  • En els serveis que oferim sinclouen els llençols, tovalloles, draps i mantells.

 

SITUACIÓ

La finca està dividida per la frontera francesa, ubicada al cor de la Cerdanya, en un marc privilegiat per la natura.

Aquesta masia consta de vàries construccions i un torreó de vigilància del segle XVI. La masia està a prop de la carretera de Puymorens i de totes les pistes desquí.

ACTIVITATS

La zona dels voltants és ideal per practicar senderisme i ciclisme. A lestabliment us informaran de totes les excursions que es poden realitzar per la zona.

El centre esportiu local es troba a 1,5 km i ofereix una piscina, una pista de gel, pistes de pàdel, tennis i un camp de futbol. Les estacions desquí dAndorra són a uns 40 minuts amb cotxe.