7 de Maig de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Can Coll   

Dades i Característiques de l'establiment ____

Aire Acondicionado Barbacoa
Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll Can Coll

Descripció ____

Can Coll és una casa de pedra situada al peu del paratge natural de l'Albera, al municipi de Garriguella, al cor de l'Alt Empordà. Veniu a gaudir de la tranquil·litat i bellesa d’un entorn incomparable ja sigui amb la parella, la família o els amics.

Can Coll I

La casa ofereix la modalitat d'Allotjament Rural Independent amb capacitat fins a 5 persones. Disposa de 3 habitacions (2 dobles i una individual).

La cuina de la casa ve equipada amb tots els estris necessaris per cuinar (microones, nevera, rentavaixelles i rentadora). Aire a condicionat.

La casa també disposa d'un menjador amb televisió i amb sortida exterior a una terrassa, així com també d'un bany amb banyera.

Finalment, la casa compta amb una petita terrassa amb taula i cadires i que comunica directament amb la cuina, el menjador i les dues habitacions de matrimoni.

Can Col II

Can Coll té una capacitat de fins a 12 persones i es lloguen les habitacions de manera individual. La casa consta de quatre habitacions, totes amb llits de matrimoni, que tan poden ser habitacions dobles com triples. Totes les habitacions disposen de bany propi amb dutxa, aire a condicionat.

Així mateix, la casa compta amb un menjador, una cuina totalment equipada, i una sala d'estar amb televisió i dos sofàs. Tots aquests espais estan a la teva disposició sempre que ho necessitis.

A més a més, la casa també compta amb un petit jardí amb barbacoa i taules i cadires per a descansar.

Al nostre jardí gaudiràs de la pau d'aquest entorn, tot esmorzant a l'ombra dels arbres, llegint un llibre a la fresca de les nits d'estiu o, simplement, descansant.

Disposem també d'una zona spa amb un jacuzzi per a 6 persones que serà un plaer per als teus sentits i una manera immillorable de relaxar-te.

Rutes

Et suggerim 9 rutes per fer durant la teva estada a Can Coll.

  1. Parc Natural del Cap de Creus
  2. Parc Natural dels aiguamolls de l'Empordà
  3. Paratge Natural d’Interès Nacional de l'Albera
  4. Les Salines - Bassegoda
  5. Parc Natural de les Illes Medes
  6. Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa
  7. El Municipi de Figueres  
  8. Ruta de Sant Pere de Rodes
  9. Ruta del Gironès

 

Promocions

A continuació hi trobareu les propostes i promocions de què podreu gaudir a Can Coll!

Si voleu més informació no dubteu a contactar amb nosaltres a través del telèfon 972 53 01 16 o del correu electrònic info@cancoll.cat.