20 de Abril de 2024   
  Inici          902 909 676 - 934 126 621        turisme@vegueries.com                            

Pel nostre territori - Rutes

Visita a la Fundació Projecte Miranda

Text: Fundació Projecte Miranda



Fundació sense ànim de lucre, dedicada a la difusió del coneixement, la comprensió i el respecte per al cavall, la terra, el medi rural i la natura. Promocionem i apliquem programes de terapia assistida amb cavalls, fomentem processos de creixement personal i processos educatius i formatius amb el suport d’aquest animal, en interacció amb el medi natural i amb diferents àmbits com el de les arts escèniques. Per aquesta finalitat comptem amb els recursos i les instal.lacions de la finca de CAN MAIMÉS, amb professionals d’alt nivell, amb l’aplicació de tècniques complementaries i amb la nostra dedicació entusiasta.

PROJECTE MIRANDA et convida a apropar-te a la terra, a relacionar-te en plenitud amb la natura, els animals i amb tu mateix. Un espai des d’on mirar el món amb uns altres ulls.

Vine a conèixer els nostres cavalls a la finca de Cal MaiMés d' Agullana (Alt Empordà).
Cavalls entrenats amb respecte, sensibilitat i des del coneixement del seu codi de comunicació i de la seva naturalesa. Cavalls que gaudeixen de camps i bosc per pasturar i desenvolupar-se en manada, bons transmissors d’energia vital.

VISITES I ACTIVITATS

CONÈIXER ELS CAVALLS A LA FUNDACIÓ PROJECTE MIRANDA
Jornades familiars, individuals, per a grups, per a escoles i per a associacions.

Cafè/refrigeri al porxo o al tipi i presentació de la nostra fundació.
Una explicació global del nostre projecte, de com és, pensa i sent un cavall i introducció al món de la doma i monta natural.

Visitem al gall i a les gallines (races autòctones) i a les tres corderes que també tenen el seu espai per correr i pasturar. Explicació de quines funcions tenen tots aquests animals per a la gestió ecològica de la finca.

Projecció de l’audiovisual de doma natural i de la nostra fundació.

Passeig cap al bosc/camps per anar a trobar-nos amb el ramat de cavalls, rucs i ponis de la fundació(21 en total). Mentre estem amb ells “contaminant-nos” de la seva calma i harmonia, fem una explicació amena i divertida de la història i carácter de cada cavall. Entendreu com viuen els cavalls en ramat, quins son els seus codis, com es relacionen entre ells i amb nosaltres els humans.

Posem a la PRÀCTICA tots els nous coneixements agermanant-nos amb un cavall dins de la pista rodona. Practiquem els primers jocs de comunicació amb el cavall peu a terra.

Acabem la visita amb una petita sessió de MONTA NATURAL: Teoria i pràctica individual de muntar a cavall a pel (nosaltres us guiem el cavall a la corda) És una experiència molt emocionant i enriquidora que ens permet sentir el moviment real del cavall i comunicar-nos amb ell amb tot el nostre cos.(sense posar cap ferro a la boca del cavall) El cavall ens ajuda a moure i desbloquejar la nostra enegia i a sentir-nos molt millor.

*Opció de que us quedeu a fer un pícnic per dinar al porxo de casa per aprofitar el dia a l’aire lliure en plena natura. (gratuit. Us porteu vosaltres el menjar) *Opció d’acampar al nostre super tipi. (tenda tipica dels índis americans de 8m de diàmetre.) GRUPS DE 2 a 8 PERSONES

DURADA: De 3 a 4 hores aprox.

PREUS:
GRUP DE 2: 150 EUROS (75 euros/persona)
GRUP DE 3: 170 EUROS (56,6 euros/persona)
GRUP DE 4: 180 EUROS (45 euros/persona)
GRUP DE 5: 190 EUROS (38 euros/persona)
GRUP DE 6: 200 EUROS (33,3 euros/persona)
GRUP DE 7: 210 EUROS (30 euros/persona)
GRUP DE 8: 220 EUROS (27,5 euros/persona)

Les visites s’han de concertar amb antelació.

info@projectemiranda.cat
Més informació:www.projectemiranda.cat